EHBO Cursussen

Naast BHV bieden we ook EHBO-cursussen aan die gericht zijn op het ontwikkelen van levensreddende vaardigheden. Onze EHBO-training omvat onderwerpen zoals wondverzorging, verbandtechnieken, behandeling van botbreuken en bewusteloosheid. We leren deelnemers ook hoe ze adequaat kunnen handelen bij specifieke noodgevallen, zoals verstikking, hartaanvallen en beroertes.

Onze cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring in hun vakgebied. We zorgen ervoor dat de inhoud van de cursussen up-to-date is en in overeenstemming met de laatste richtlijnen en protocollen op het gebied van bedrijfshulpverlening en EHBO.

Door uw medewerkers op te leiden in BHV en EHBO, investeert u in de veiligheid en het welzijn van uw organisatie. Het hebben van goed opgeleide BHV'ers kan het verschil maken tussen leven en dood in noodsituaties. Bovendien voldoet u hiermee aan de wettelijke verplichtingen en draagt u bij aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

Neem vandaag nog contact op met BrandbeveiligingsBedrijfLiebrand en informeer naar onze BHV- en EHBO-cursussen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw medewerkers goed voorbereid zijn op noodsituaties en de nodige vaardigheden bezitten om snel en effectief te handelen wanneer dat het meest nodig is.

Meer informatie opvragen over  EHBO Cursussen
Dienst Aanmeldformulier
Bij Liebrand begrijpen we dat brandveiligheid cruciaal is. Met onze expertise, betrouwbaarheid en innovatieve benadering bieden we u de juiste adviezen en oplossingen voor uw brand- en veiligheidsvraagstukken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw veiligheid naar een hoger niveau kunnen tillen!
Producten
Diensten
Contact
Copyright Brovisuals © 2024 Alle rechten voorbehouden
Made with
by Brovisuals
cross